Verzenden & Retouren

+ Verzending
Onze levertijd is momenteel 1-3 werkdagen mits de producten op voorraad zijn. Alle bestellingen worden handmatig en zorgvuldig ingepakt en verzonden vanuit Nederland. Refurbished producten worden apart en binnen 4-6 werkdagen geleverd.

Alle bestellingen worden voorzien van track en trace code.

+ Retourneren
Als een artikel, om welke reden dan ook, niet aan de verwachtingen voldoet en in goede conditie verkeerd mag het altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden aan ons adres in Nederland.

Is je verzending beschadigd geleverd? Laat het ons binnen 48 uur na levering weten.

Zorg dat het product met verpakking en toebehoren onbeschadigd/heel blijft tijdens het uitpakken van de doos.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
Als klant heb je 14 dagen de tijd om een retour aan te melden. Daarna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het daadwerkelijk te retourneren. Daarna hebben wij als webshop maximaal 14 dagen om het bedrag terug te storten. 

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Verzendkosten zijn bij retourneringen voor de consument zijn/haar rekening.

Maak gebruik van ons retourportaal om verzekerd te zijn van een correcte afhandeling van jouw bestelling.


Retourneren Stappenplan

1) Controleer of uw bestelling voldoet aan de opgegeven voorwaarden. 

A. Het product is niet gebruikt
B. Het product is onbeschadigd
C. Het product is niet uitgepakt, als dit wel zo is kan dit kan zorgen voor een waardevermindering
D. Het product is volledig, met alle toebehoren, als dit niet zo is kan dit kan zorgen voor een waardevermindering of weigering van retour
E. Het product moet binnen 14 dagen na levering aangemeld worden voor retour


2) Aanmelden van retour 

Voor retouren moet je deze alvorens het terugsturen deze binnen 14 dagen na levering aanmelden via onze klantenservice info@millerjacobs.nl

Stuur ons een mailtje met RETOUR als onderwerp en vul het volgende bericht aan:


Betreft: Retour nummer XXXX

Productnaam:
Aantal:
Reden voor retour:

Vul voor ieder product de bovenstaande 3 punten apart in, verzend de mail en ga door naar stap 3

 

3) Verpakken

Verpak de artikelen zo veilig mogelijk, in de originele verpakking en voeg je ordernummer bij op de doos

Stuur de artikelen terug naar onderstaand adres:

Miller Jacobs
Fahrenheitstraat 11
6003 DC Weert
Nederland

 

4) Verzenden

Lever het pakket af bij het postkantoor en zorg ervoor dat u het pakket voorziet van een Track and Trace code. Als afzender bent u verantwoordelijk voor de levering en wij voorkomen graag zoekgeraakte verzendingen.

Zodra we het pakketje hebben ontvangen, zorgen we ervoor dat we het geld binnen 14 dagen op uw rekening hebben teruggestort.

Retourzendingen worden zo snel mogelijk verwerkt en/of beoordeeld, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakket in ons magazijn.

Het artikel wat retour wordt gestuurd, moet voorzien zijn van originele labels en in originele verpakking retour worden gestuurd. Miller Jacobs houdt geen aansprakelijkheid voor de verzending van geretourneerde artikelen. Verpak het dus zorgvuldig (originele verpakking) en frankeer het voldoende, bij voorkeur aangetekend en voorzien van een traceercode. 

LET OP
Retouren die:
- Te laat terugkomen
- Zoekraken tijdens transport
- Beschadigd aankomen

Worden slechts deels (door waardevermindering) of niet vergoed.
Houd dus rekening met de retoursperiode van 14 dagen, verpak het pakket veilig en stevig en stuur het pakket aangetekend toe.